Ingyenes Szállítás


A karácsonyi szezonban a megnövekedett csomagszám miatt előfordulhat, hogy a futár a csomagot a feladást követő második napon tudja kézbesíteni.


Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!


Házhozszállítás:

- 20.000Ft feletti megrendelési érték felett Magyarország területén ingyenesen szállítjuk házhoz a megrendelt termékeket.

- 20.000Ft alatti megrendelési érték alatt a házhozszállítás egysegesen 1.500Ft Magyarország egész területére.

  • Amennyiben munkanapon 15 óráig elküldi megrendelését, és azt vissza is igazoljuk, akkor még aznap átadjuk a futárnak a megrendelt árut, aki a következő munkanapon kiszállítja a megadott címre.
  • A 15 óra után beérkezett megrendelések kiszállítását 2 napon belül vállaljuk, ám amennyiben lehetőségünk és kapacitásunk  engedi, azon leszünk, hogy a megrendelt árut másnapra eljuttassuk Önhöz.
  • Számunkra fontos az Ön kényelme, ezért megrendelését többféleképpen is feladhatja:

                        - webáruházunkon keresztül (a megrendeléshez nem szükséges regisztrálnia)

                        - e-mailben a kapcsolat@leitz-hungaria .hu címre

                        - telefonon a 268-9520

 

Amennyiben előre nem látható ok miatt a kiszállítás napján nem tudja átvenni a csomagot, akkor a kiszállítást másnap ismét megkísérli a futár. A megrendelés során célszerű megadnia telefonszámát, hogy a szükség esetén a futár fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

Külföldre történő házhozszállítás esetén: előre történő átutalást követően tudjuk vállani a házhozszállítást, melynek költsége a célország függvényében változik. Ezzel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Személyes átvétel:

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a megrendelt terméket, üzletünkben szeretettel és a megrendelt áruval várjuk, ahol készpénzben és kártyával ) is fizethet.

 

Fizetési lehetőségek:

  • Fizetés átvételkor: (A vételárat a futárnak fizeti a csomag átvételekor.)
  • Előreutalás: A terméket a vételár bankszámlánkra történt megérkezése után küldjük, illetve veheti át üzletünkben. Bankszámla számunk: OTP Bank 11708001 - 20568793 - 00000000
  • Bankkártyás fizetés: ez a lehetőség üzletünkben történő személyes átvétel esetén lehetséges

Regisztráció

Belépés

Kosár

Hasznos információk

Árlisták

Hírlevél