kiegészítők / Fényképezőgépek / markolatok / Leica M többfunkciós markolat

Leica M többfunkciós markolat

 236 000 Ft
 db 

A többfunkciós M markolat főbb jellemzői közé tartozik a beépített GPS modul, amellyel a fotósok az EXIF képadatokhoz menthetik a felvétel helyének információit (geo-címkézés), és később azok alapján csoportosíthatják, vagy mutathatják meg képeiket.
A gépre szerelt kiegészítő kereső használatakor a többfunkciós M markolat SCA csatlakozója – amely a gépváz SCA csatlakozójával egyenrangúan működik – lehetővé teszi a külső vaku használatát.

A többfunkciós M markolat külső energiaforráshoz, valamint DIN/ISO-X csatlakozású stúdió vakukhoz érintkező bemenetekkel is rendelkezik. Külön beszerezhető, külső energia egység is rendelkezésre áll.

A markolat USB csatlakozóján keresztül a Leica M gép és a számítógép között kapcsolat létesíthető. A Leica Image Shuttle szoftver csomaggal a kamera teljesen vezérelhető, és a képek a gépből az USB kábellel közvetlenül a számítógépre menthetők. A többfunkciós markolat természetesen kiváló eszköz a gép biztosabb és kényelmesebb kezeléséhez is, különösen a súlyosabb R-objektívekkel történő fotózásnál.

Technikai adatok
Cikkszám:14495


A feltüntetett egységárak az ÁFA-t tartalmazzák (bruttó árak)

Regisztráció

Belépés

Kosár

Hasznos információk

Árlisták

Hírlevél
Utoljára megtekintett