Armasight / hőkamera / Flir Scout TK hőkamera

Flir Scout TK hőkamera

 199 899 Ft
 db 

A FLIR Scout TK egy sokoldalú kompakt hőkamera, elérhető áron. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kiváló képet adnak még teljes sötétségben is. Jól használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, mentési és keresési feladatokra. Kedvező árfekvése miatt kiváló eszköz hobbi célú felhasználásra is. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat, vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 640x480 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhat a felhasználó a terep és hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően, tapasztalatok szerint, akár 250 méteres észlelési távolsággal. Videó felvételek és fényképek is rögzíthetőek vele. A készülék memóriája 1000 db kép, vagy 4óra videófelvételt képes tárolni.

beépített akkumulátor segítségével több, mint 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Scout esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Kapcsolódó képek
Technikai adatok
Cikkszám:FLI431-0012-21-00S
Érzékelő típusa:160 × 120 VOx Microbolometer
Érzékelő felbontása:160x120
Képfrissítés:9Hz
Monitor felbontása:640x480
Monitor:színes LCD
Sztenderd szín üzemmódok:fehér kiemelés, fekete kiemelés, InstAlert™ (piros kiemelés 3 fokozatban), szívárvány, Iron, Arctic & Graded Fire
Spektrális méréstartomány:8-14µm
Látószög:7,2°x5,4°
Észlelési távolság (emberalak) 0,5x1,8m:90m
USB2.0 csatlakozó:van
Üzemi hőmérséklet:-20° to 40° C
Tárolási hőmérséklet:-40° to 60° C
Áramellátás:Li-Ion
Üzemidő:>5óra
Ütésállóság:2 méteres magasságból történő leejtésig
Vízállóság:IP67
Méretek, mm:15,24x5,08x5,08
Súly:170g
Jótállás2 év
Kapcsolódó termékek
Flir gumi szemkagyló PS hőkamerákhoz
  
Ár: 6 900 Ft
  


A feltüntetett egységárak az ÁFA-t tartalmazzák (bruttó árak)

Regisztráció

Belépés

Kosár

Hasznos információk

Árlisták

Hírlevél
Utoljára megtekintett