Seek Thermal / hőkamera / Seek Thermal Reveal PRO Black mini hőkamera

Seek Thermal Reveal PRO Black mini hőkamera

 199 989 Ft
 db 
  

A SEEK legújabb kézi hőkamerájának felbontását és látószögét megnövelte a gyártó, így majdnem kétszer nagyobb hatékonysággal használható, mint a kisebb felbontású XR változat. A Reveal PRO érzékelője 320X240 pixel felbontású, látószöge 32°. A FASTFRAME technológiának köszönhetően a képfrissítés másodpercenként 15 képkockánál nagyobb sebességű, így a Reveal PRO hőkamera ideális a gyors mozgással járó alkalmazásoknál. A készülék fix fókusszal rendelkezik, így nincs szükség manuális élességállításra, észlelési távolsága 550 méter.

A kamera használata rendkívül egyszerű, akár teljes sötétségben is egy kézzel vezérelhető. A 2,4”-os színes LCD kijelzőt „Gorilla Glass” üveg védi - a készülék rendkívül strapabíró. Egy 300 lumenes LED segédfény található a készüléken, ennek segítségével elemlámpaként is használható. A beépített akkumulátor egy feltöltéssel több, mint 4 óra üzemidőt tesz lehetővé. A 4GB-os belső memóriára rögzíthetünk képeket (>4000 kép) és USB kábellel számítógépünkre továbbíthatjuk őket.

Kilencféle színüzemmód választható a különböző feladatokhoz, terepviszonyokhoz és hőmérséklethez. Digitális zoom segítségével 0,1X-es léptékkel 4X nagyításig növelhető a készülék nagyítása. A kamera beállítható, „spot” (pont) hőmérsékletmérésre. Igény szerint beállítható alsó és felső hőmérsékleti küszöbérték a megfelelő hőmérséklettartomány használatának érdekében. Kiválasztható egy emissziós sávszűrés funkció is, ahol előre beprogramozott emissziós értékek választhatóak ki a megfigyelni kívánt felületeknek megfelelően.

Az igen csekély hőmérséklet-különbségek mérésével a láthatatlan energiamintákat a hőkamera olyan tisztán látható képekké alakítja, amelyeket az emberi szem önmagában nem látna. Mivel az érzékelt energiát nem befolyásolja a látható fény, ezért a Seek infravörös hőkamera nagy hatékonysággal használható nappal és éjszaka egyaránt. Kint a szabadban környezetünket jelentősen befolyásolják a fényviszonyok és az időjárási körülmények. Hőkamerával teljes sötétségben is megfigyelhetjük környezetünket, hatékonyan tájékozódhatunk párás, ködös időben. A Seek Reveal Pro nagy hatékonysággal használható vadászatra, felderítési és mentési feladatokra. Kiválóan alkalmas épületgépészeti, biztonságtechnikai, bűnüldözési, közbiztonsági és taktikai célokra is. 

Technikai adatok
Cikkszám:SEERQ-EAAX
Érzékelő típusa:hűtés nélküli mikrobolométer
Vanádium-oxid (Vox)
Érzékelő felbontása:320x240
Pixel méret:12µm
Képfrissítés:15Hz
Közvetlen hőmérséklet mérési tartomány:-40 - +330 °C
Nagyítás:1x-4x
Monitor:színes 2,4"-os TFT monitor
Sztenderd szín üzemmódok:9 üzemmód
Spektrális méréstartomány:7,5-14µm
Látószög:32°
Észlelési távolság (emberalak) 0,5x1,8m:550m
SD/SDHC kártyafoglalat:nincs
belső memória 4GB
USB2.0 csatlakozó:van
Áramellátás:beépített akkumulátor
Üzemidő:több mint 4 óra
Gyári tartozékok:csuklópánt, USB kábel
Vízállóság:víz és porálló
Méretek, mm:12,7x6x3
Súly:184g
Jótállás1 év forgalmazói
2 év gyári


A feltüntetett egységárak az ÁFA-t tartalmazzák (bruttó árak)

Regisztráció

Belépés

Kosár

Hasznos információk

Árlisták

Hírlevél
Utoljára megtekintett