Hőkamerák / hőkamera / IRay X-Eye Y3+ hőkamera

IRay X-Eye Y3+ hőkamera

 699 000 Ft
 db 

Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

720x540 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges inteligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 19mm-es objektívnek és 384x288pixel felbontású 17µm-es érzékelőnek köszönhetően igen széles a látómező. A készülék kialakítása lehetővé teszi egy opcionális 35mm-es objektív csatlakoztatását is. Az opcionális objektív megvásárlásával a készülék univerzálisan használható kisebb és nagyobb távolságokra is.

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. Szükség esetén a beépített lézer pointer bekapcsolásával láthatja a felhasználó társa, hogy hová néz a hőkamera. Ez a funkció mentési feladatok során lehet hasznos. A készüléket LED segédfénnyel szerelték fel, ami igény esetén elemlámpaként funkcionál. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható és rögzíthető. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.

A beépített 8Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek.

beépített akkumulátorral több mint 4 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép külső képrögztő egységgel is felvehető.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Technikai adatok
Cikkszám:IRAY3
Érzékelő típusa:hűtés nélküli mikrobolométer
Érzékelő felbontása:384x288
Képfrissítés:50Hz
Objektív:19mm
Nagyítás:2x-4x
Monitor felbontása:720x540
Monitor:LCOS
Monitor világítása:állítható
Sztenderd szín üzemmódok:fehér kiemelés, fekete kiemelés, piros kiemelés, pseudo
Spektrális méréstartomány:8-14µm
Látószög:19° x 14°
Észlelési távolság (emberalak) 0,5x1,8m:>600m (19mm-es lencsével)
Digitális zoom:2x, 4x
Dioptria kompenzáció:van
Üzemi hőmérséklet:-20°C - +50°C
Video kimenet:PAL
Áramellátás:beépített Li-Ion akkumulátor
Üzemidő:több mint 4 óra
Helyettesítő áramforrás:külső tápforrás USB kábellel csatlakoztatva
Állványcsatlakozó:van
Gyári tartozékok:tok, USB töltőkábel, 230V hálózati adapter, USB videókábel, nyakpánt, csuklópánt
Ütésállóság:1 méteres magasságból történő leejtésig
Vízállóság:víz és porálló
IP66
Méretek, mm:170x65x65
Súly:400g
Jótállás1 év
Kapcsolódó termékek
IRay X-Eye előtétlencse 35mm
  
Ár: 199 000 Ft
  


A feltüntetett egységárak az ÁFA-t tartalmazzák (bruttó árak)

Regisztráció

Belépés

Kosár

Hasznos információk

Árlisták

Hírlevél
Utoljára megtekintett